Werken met verse producten die beperkt houdbaar zijn, vergt hoge inzet van iedereen die betrokken is in het process. Het begint bij werknemers die het fruit plukken in de boomgaard, tot het laatste geconditioneerde transport naar de retail, waar het fruit wordt tentoongesteld voor de consument. Niet te vergeten dat tijdens de teelt, met uiterste zorg de beste kwaliteit wordt gerealiseerd.

Het fruit in onze boomgaarden wordt in een zo kort mogelijk tijdsbestek geplukt, dit minimaliseert de verschillen in rijpheid van de vruchten. We bewaren grote volumes fruit tot het einde van het seizoen, deze vruchten worden als eerst geplukt. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de hardheid van de vruchten zelfs na 10 tot 11 maanden opslag in koelcellen, nog steeds voldoet aan de eisen van Internationale retail. Het opslaan van fruit voor zo’n lange periode vergt veel ervaring en kennis. Urfruit’s telers gebruiken de meest geavanceerde koeltechnologieën wat het mogelijk maakt om het hele seizoen fruit te kunnen leveren.

Elk gewas wordt zorgvuldig gemonitord. Certificaten als Global Gap van de gewassen worden zorgvuldig gearchiveerd en bestudeerd. Dit maakt het mogelijk om precies te zien welk gewasbestrijdingsmiddel is gebruikt en wanneer dit is gebeurt tijdens de productie. Wanneer het gewas zijn “OK” ontvangt, zal er worden over gegaan op het verpakken in een BRC gecertificeerd pakstation. Dit alles om ervoor te zorgen dat het fruit in de juiste conditie arriveert bij de eindconsument overal over de wereld.

Print g_logo_235px-jpg_1858531603

 

img_4133

red-love-7-2-pieces